ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är tangentbordet som bara skriver i emojis

Karolina Skoglund · 15 Mar 2015
Uppdaterad 15 Mar 2015

Använder du dig mer av emojis än riktiga bokstäver? Då lär du bli glad nu. På Kickstarter samlas det nu nämligen in pengar för att göra verklighet av idén.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Kickstarter.

Tangentbordet består av en platsfilm som man sätter fast på sitt ordinarie tangentbord. Trycker man in Caps Lock aktiveras det – och tangentbordet skriver då bara i emojis.

Över 150 emojis kommer att vara tillgängliga direkt från tangentbordet. En emoji finns placerad på varje tangent men med hjälp av skift, kontroll, och alternativtangenten kan de varieras.

Bakom projektet ligger "Disk cactus", en konst- och teknologistudio i Oakland.

”Vi byggde först Emoji Keyboard så vi kunde skriva vårt egna namn ("disk" och "kaktus") i emojitecken, men insåg att det är en produkt värt att dela med sig av. Kickstarter kändes som en naturlig plats för att kunna lansera det, så här är vi” skriver om sin insamling på Kickstarter.

Till att börja med kommer tangentbordet bara att designas till Macbook Pro, Macbook Air och Apples trådlösa tangentbord i USA. Än så länge har gänget bakom tangentbordet samlat in lite mer än 4 500 dollar. Målet är att nå 20 000 dollar till den 9 april.

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro