ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Här är vårens hetaste sneakers

Martin Hansson · 17 Mar 2015
Uppdaterad 17 Mar 2015

Äntligen vår – och högsäsong för sneakers. Metros herrmodeexpert Martin Hansson guidar dig till 12 snygga dojor som är helrätt att bära på fötterna när gatorna har tinat fram.

klar

Artikellänk är kopierad

Löparskor som passar för Insta.
Löparskor som passar för Insta.
Lyxiga desigdojjor.
Lyxiga desigdojjor.
Vitt ger rätt retrokänsla.
Vitt ger rätt retrokänsla.

Martin Hansson tipsar om sina sneakersfavoriter. Klicka vidare i bildspelet för att se vårens 12 hetaste dojjor. Mer om mode för män hittar du här.

1. Löparskor som passar för Insta Trenden kring färgglada löparskor rusar vidare även i vår. Oavsett om du är på väg till jobbet eller ute i löparspåret bör du satsa på ett par stabila och boostande sneakers. Välj ett par som är lika sköna att knäcka milen i som de är snygga i ditt instagramflöde.

►LÄS MER: Här är kändisarna som sätter stilen i vår2. Lyxiga desigdojjor Satsa på ett par lyxiga och trendiga design­sneakers i vår för en fotriktig succé. De inter­nationella modehusen såväl som våra svenska premium­märken har bunkrat upp med eleganta ­dojor i  butik. Färgskalan domineras av blått, svart och vinrött. Dessa fyra alternativ kan inte gå fel.

►LÄS MER: Stilren mockajacka vårens säkraste val

3. Vitt ger rätt retrokänsla Om du är på jakt efter ett par stilrena och ­bekväma sneakers bör du satsa på helvita skor med retrokänsla. Den ikoniska tennisskon med av­skalad design är tillbaka – i vår bär du den lika snyggt till businesskostymen som till ljusa jeans och en sweatshirt.

klar

Artikellänk är kopierad

Martin Hansson
Martin Hansson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro