ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är världens bittraste republikan

Gustaf Eriksson · 9 Nov 2012
Uppdaterad 28 Okt 2013
Här är världens bittraste republikan   Obamas seger fick republikanska bloggaren Eric Dondero att uppmana till total Demokrat-bojkott.

Här är världens bittraste republikan Obamas seger fick republikanska bloggaren Eric Dondero att uppmana till total Demokrat-bojkott.


Ignorera dem på jobbet, spotta på gatan när de går förbi och bajsa på deras gräsmattor. Obamas valseger har gjort hyperrepublikanen Eric Dondero vansinnig. "Alla demokrater jag känner är döda för mig", skriver han.

klar

Artikellänk är kopierad

Det finns dåliga förlorare, och så finns det Eric Dondero. Den radikale republikanen har tidigare arbetat för Ron Paul, som var en av de som tävlade om att bli Republikanernas presidentkandidat i valet 2008. Nu bloggar Dondero på saften LibertarianRepublican.net. Där står det klart att Obamas seger i onsdags har fått honom att gå i taket fullständigt. 

"Alla i min familj och alla vänner som jag vet är demokrater är härmed döda för mig. Jag lovar att aldrig prata med dem igen. De är frihetens fiender och förtjänar ingenting annat än hat och förakt", skriver han på bloggen, enligt Nymag.com.

Dondero uppmanar alla republikaner att ansluta sig till bojkotten. Men han nöjer sig inte med att bara ignorera dem. Han uppmanar också alla som är gifta med demokrater att skilja sig och alla som jobbar för demokrat-chefer att säga upp sig. 

Men i Eric Donderos arsenal finns också mer kreativa metoder. 

"Om du har grannar som röstade på Obama skulle du kunna bajsa på deras gräsmatta. Men det är ju olagligt, så det bästa kanske är att låta din hund göra det", skriver han på bloggen.

Som om inte detta vore nog vägrar Eric Donderos också att lyssna på musik av demokrater. Han skulle inte heller besöka en Obama-sympatiserande familjemedlem som låg inför döden eller rädda en granne från att drunkna om hen inte ropar "Obama sucks" först.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro