ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är vinnarna i Metros dj-tävling

Emma Björkman · 28 Jun 2013
Uppdaterad 30 Jun 2013

Vinnarna i Metros dj-tävling är utsedda. Duon Regeringskansliet är en av dem som kommer att spela skivor i Metros tält på Way Out West.

klar

Artikellänk är kopierad

Anny Wang och Anna Olsson tog namnet Regeringskansliet efter att de köpt en keps på second hand som det stod  Regeringskansliet på.
Anny Wang och Anna Olsson tog namnet Regeringskansliet efter att de köpt en keps på second hand som det stod  Regeringskansliet på.Foto: Ellika henriksson

Musiken kommer inte bara flöda från de tre scenerna på Way Out West i år. I Metros tält på festivalområdet kommer ett gäng dj:er som vunnit Metros tävling att hålla partystämningen på topp. En av akterna som kommer att vända plattor är Regeringskansliet som består av göteborgarna Anna Olsson och Anny Wang, som båda är 23 år. – Det är jättekul att få spela på festivalen, det är så stort. Vi är stolta och glada att vi blev utvalda och sedan får vi se om det leder till något annat, säger Anna Olsson. Tidigare har duon dj:at på bland annat Yaki-Da och på Världskulturmuseet i Göteborg.

Vad kan publiken vänta sig av ert gig? – De kan vänta sig en massa booty bounce, feministisk hiphop och mycket träningsvärk dagen efter, säger Anna Olsson. Men regeringskansliet spelar inte bara hiphop.  – Vi spelar allt vi tycker är riktigt bra och fett och vill inte utesluta saker. Vi spelar mycket tung, dansant och rytmisk musik. Den enda musik vi utesluter är den som har dåliga budskap, säger Anna Olsson. Finns det någon låt som ni alltid spelar? – Ja. ”Say my name” med Destiny’s Child. Vi har många remixer av den så att vi kan köra den varje gång vi spelar.  Way Out West pågår 8 till 10 augusti i Slottsskogen i Göteborg.  

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro