ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här avslöjas böndernas kärleksnatt med varandra i Bonde söker fru”

Linus brännström / TT · 12 Okt 2016
Uppdaterad 12 Okt 2016
Bönderna Erik Bäckman och Sigrid Bergåka fann varandra under dejtmomentet av årets ”Bonde söker fru”

Bönderna Erik Bäckman och Sigrid Bergåka fann varandra under dejtmomentet av årets ”Bonde söker fru” Foto: TV4


klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TV4
Foto: TV4

Eriks och Sigrids natt tillsammans slås upp stort i "Bonde söker fru". Bönderna själva tycker att uppmärksamheten är överdriven.

– Händelsen borde inte ha tagits upp över huvud taget, säger Erik Bäckman.

Två bönder som finner varandra så sent som under dejtmomenten – något sådant har aldrig hänt i "Bonde söker fru". Men i onsdagskvällens avsnitt avslöjade plötsligt Erik Bäckman och Sigrid Bergåkra att de tillbringat natten tillsammans på Sundbyholms slott.

– Min första reaktion var absolut att jag tappade hakan, jag blev väldigt förvånad, säger programledaren Linda Lindorff.

I programmet diskuterar hon sedan händelsen med bönderna och båda säger att de trots allt vill gå vidare med sina respektive brevskrivare.

Men vad var egentligen som hände den där natten?

– Sigrid säger själv att det var en passionerad natt, jag vet inte vad det innebär eller vad man gör då men man kan väl använda fantasin, säger Linda Lindorff.

I tv-rutan framställs det också som en het kärleksnatt. Det vill dock inte Sigrid Bergåkra kalla det för så här i efterhand.

– Jag kan inte svara för hur de har klippt och hur de vill framställa det. För oss var det nog mer en väldigt omvälvande känsloresa i första hand, säger hon och liknar det hela vid att "göra en höna av en fjäder".

Erik Bäckman säger i sin tur att han ångrar natten och att "det blev som det blev". Men han säger också att hans bild av händelsen inte överensstämmer med vad som visades i avsnittet.

– Alla vi bönder drack lite öl och hade det trevligt och sedan var jag och Sigrid kvar och pratade. Vi var i samma sits och pratade ut med varandra, man är i en väldigt pressad situation.

Så ni tillbringade inte natten tillsammans på ett sådant sätt som det framställs?

– Nej, nej, säger Erik som tycker att "vinklingen är fel".

– Jag tycker inte att händelsen borde ha tagits upp över huvud taget för den påverkade inte oss i vår jakt på kärleken.

I nästa veckas avsnitt av "Bonde söker fru" ska bönderna välja vilka fyra brevskrivare som ska få följa med hem till deras respektive gårdar.

klar

Artikellänk är kopierad

Linus brännström / TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro