ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här bajsade Bush

Alena Bobrovich · 27 Aug 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Elton Johns toa. 

Elton Johns toa. 


Exklusiva bilder från toafestival i Ryssland

klar

Artikellänk är kopierad

Mick Jaggers toa.
Mick Jaggers toa.
Bushs toa.
Bushs toa.

Metro har många tidningar världen över. Med bevakning i så många städer dyker det ibland upp en del konstiga nyheter. Som i dag när Metro Ryssland berättar om den årliga Toalettfestivalen i St: Petersburg.

George W Bush toalett är mest spännande. Han nyttjade den under G8-besöket 2006 i St: Petersburg. Hans toalett var dubbelt så stor som den som gjordes åt Thailands drottning. Den har en stor spegel och clownguiden avslöjar för Metros utsända: en förgylld toapappershållare med äkta fabergéägg. Men när presidenten åkte hem fanns inte fabergéägget kvar.

Även Elton John gillar stora speglar. Hans toalett är dekorerad med plastfjärilar och färgglada solglasögon – artisten lämnade kvar flera stycken av sina brillor.

Den roligaste och mest väldoftade toaletten är Mick Jaggers. "Långt före bandet kom till staden fick vi instruktioner att fylla toan med rosor", säger guiden Katya. Blommorna som nu finns i bajamajan är nya, men Micks autograf är äkta.

Under toafestivalen får besökarna provsitta toaletterna. Men man får inte stänga dörrarna och uträtta sina behov.

klar

Artikellänk är kopierad

Alena Bobrovich
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro