ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här bekräftar Dr Dre Apples köp av Beats i fyllevideo

Aron Andersson · 9 Maj 2014
Uppdaterad 9 Maj 2014
Här bekräftar Dr Dre Apples köp av Beats i fyllevideo

Här bekräftar Dr Dre Apples köp av Beats i fyllevideo Foto: Youtube


I en video uppladdad på Facebook utbrister en berusad Dr Dre: Den första miljardären inom hiphop!”. Nu ser flera videon som bekräftelse på Apples uppköp av Beats.

klar

Artikellänk är kopierad

Videon, som först rapporterades av The Next Web, har redan tagits ner från Facebook men en version cirkulerar på Youtube. Det är skådespelaren Tyrese Gibson som spelat in och först laddat upp klippet, till synes efter en kväll av festande.

Han hänvisar till finanstidningen Forbes lista över rikaste personer och menar att den nu behöver uppdateras. Ungefär en minut in i klippet medverkar Dr Dre som då utropar sig själv som den första miljardären inom hiphop.

Flera ser nu klippet som en bekräftelse på den affär mellan Iphonetillverkaren och hörlurstillverkaren Beats som Metro rapporterat om tidigare. De tidigare uppgifterna kommer från anonyma källor och rapporterades först av Financial Times.

Dr Dre grundade Beats tillsammans med musikproducenten Jimmy Iovine och enligt Financial Times uppgifter ska företaget nu köpas av Apple för 3,2 miljarder dollar, motsvarande nära 21 miljarder kronor.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro