ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här besöker kungaparet Gekås i Ullared

TT · 4 Apr 2013
Uppdaterad 4 Apr 2013

klar

Artikellänk är kopierad

När kundhögtalarna annonserade att kungaparet på sin resa i Halland skulle bli 40 minuter försenat gick det ett besviket sus genom alla Gekåsbesökare som samlats i den lilla orten Ullared för att ta emot kungen och drottningen. – Neeeeej!!!, lät det från de tusen och åter tusen besökarna.

Gekås koncernchef Boris Lennerhov säger till TT att det normalt är 12 000 till 13 000 människor som besöker varuhuset i Ullared i Halland varje dag. Han tror att 1 000 har kommit enkom för att se kungen och drottningen.

Inför besöket var en stor del av varuhuset avspärrat.

TT: Tror du inte att det här väcker irritation hos besökarna? – Jo, svarar Boris Lennerhov kort, men med ett leende.

När väl kungaparet stegade in i det stora varuhuset i Ullared steg jubel och applåder från den flertusenhövdade skara som väntat så länge på dem. Sällan har någon besökare passerat detta kommersiella palats så fort som kungen och drottningen på sin snitslade bana genom affären. Efter bara någon halvtimme passerade de redan utgången, till skillnad från andra besökare utan att stanna till vid kassorna.

Utanför i det soliga vintervädret väntade en blågul buss för att föra dem vidare på Hallandsresan mot nästa stopp, laxfisket i Ätran i Falkenberg.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro