ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här blir Cary, 25, knockad av rådjuret

Simon Krona · 11 Apr 2017
Uppdaterad 11 Apr 2017

När Cary McCook, 25, berättade för sina kompisar om hur han blev nedtacklad av ett rådjur var det ingen som trodde på honom. Det var nämligen första april. Då skaffade han fram övervakningsbilderna som bevis.

klar

Artikellänk är kopierad

Cary McCook skulle bara gå in till sitt hotell i Smithers i Kanada när ett rådjur kom farande från sidan, rapporterar Revelstoke Review. Rådjuret ska ha försökt fly undan en hund – och Cary var i vägen.

– Jag hörde klövar klappra och vände mig åt vänster, och innan jag fattade vad det var såg jag ett rådjur komma mot mig och det hoppade på mig och plötsligt ligger jag på marken. Jag kan fortfarande inte fatta att jag blev nertacklad av ett rådjur, säger han till Revelstoke Review.

Som om inte händelsen vore osannolik nog råkade den dessutom inträffa den 1 april. Ingen trodde på honom när han drog historien om det galopperande rådjuret.

– Det första jag gjorde var att ringa min mamma, och hon bara skrattade och sa ”jag har hört bättre historier än så”, säger han till tidningen.

Som tur var lyckades han få tag på övervakningsfilmen som visar hela incidenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Simon Krona
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro