ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här blir Metro herre på täppan

Urban Brådhe · 20 Feb 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Av sex utmanare ska en bli ”Herre på täppan”. Men vägen dit är smärtsam i Erik och Mackans nya tv-show. – Vi är både bödlar och befriare på samma gång, säger Mackan Edlund.Han och Erik Ekstrand har seglat upp som den nya dubbelstjärnan på den svenska humorhimlen.

Informationshumorn är kvar i nya programmet, men själva intar de rollerna som lekledare. De tävlingsinriktade utmanarna utsätts för det ena provet värre än det andra för att gå till final och vinna de stora pengarna. Föreställ dig en efterfest på cirkus – och du är bjuden. – Själva är vi väldigt fega båda två när det kommer till sådant här. Jag klarar nog av lite mer akrobatiska saker, typ en volt. Medan Erik tycker att elstötar bara är häftigt, men det är jag livrädd för, säger Mackan.

Duon träffades på högskolan i Skövde för tio år sedan. De blev inlåsta i en bar och fann varandra – genom påven. – Vi märkte att vi hade samma refensramar. Påven var inblandad, men minnet är lite luddigt. Det var lite som en religiös upplevelse. Och Erik har sagt att han började tvivla på sin sexualitet, säger Mackan.

Nu jobbar de vidare med nästa projekt och är inte rädda för att tröttna på varandra. – Vi umgås inte jättemycket privat, men vi vet hela tiden att vi har varandra, säger Mackan.

klar

Artikellänk är kopierad

Urban Brådhe
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro