ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Här börjar sommaren

Anders Göransson · 9 Maj 2011
Uppdaterad 9 Maj 2011
Tomas Arhen vid kafé Kajak i Rålambshovsparken i Stockholm tar sig ett dopp. Han uppskattar temperaturen till cirka tio grader. Betydligt varmare än då han badade för två veckor sedan.  

Tomas Arhen vid kafé Kajak i Rålambshovsparken i Stockholm tar sig ett dopp. Han uppskattar temperaturen till cirka tio grader. Betydligt varmare än då han badade för två veckor sedan.   Foto: Klara Leo


Det fina vädret fortsätter ytterligare några dagar. Högsta temperaturerna kan bli uppemot 24 grader.

klar

Artikellänk är kopierad

Sommaren tjuvstartade i helgen med sol, värme och rena badvädret. Och det bästa: det kommer mer. – Det blir drygt 20 grader i nästan hela landet ett par dagar till, säger Lisa Frost, meteorolog på SMHI.

Det är ett högtryck som har parkerat sig över Sverige och åstadkommit kalasvädret. Och det går bra att gå i shorts och t-tröja ett tag till. – Det ser ut som om de högsta temperaturerna kommer på västkusten – det kan bli uppemot 24 grader. På onsdag och torsdag väntas visserligen ett omslag – när ett moln- och regnområde drar över landet österut – men det fortsätter att vara mellan 15 och 20 grader veckan ut.

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro