ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Har Britney funnit kärleken igen?

alloverpress · 15 Feb 2011
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: Alloverpress


klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Alloverpress

Britney Spears har tillbringat helgen hos Mel Gibson. Där togs bilder på henne och agenten Jason Trawick i romantiska situationer. Skådespelaren Mel Gibson och hans hustru Robin har tagit sångerskan Britney Spears under sina vingar. När hon togs in på behandlingshem i början av året kontaktade de Britneys pappa och erbjöd sin hjälp. Mel vet själv hur det är att leva under ständig bevakning från media och eftersom de bor i samma område i Malibu har de träffats några gånger.

I helgen bjöd de därför ut Britney och hennes pappa till sitt sommarställe på Costa Rica, skriver People. Där njöt sångerskan av solen och vågorna. Hon hade sin agent Jason Trawick med sig som sällskap och de såg ut att ha väldigt mysigt tillsammans. Bilderna på Britney och Jason har förstås startat spekulationer om de är mer än bara vänner.

Britney eller Jason har dock valt att inte uttala sig om den påstådda romansen. Kanske låter de bilderna tala för sig själv?

klar

Artikellänk är kopierad

alloverpress
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro