ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här coachas Astralis i trashtalk av mästaren själv

Erik Glanell · 7 Mar 2019
Uppdaterad 7 Mar 2019
Det bryter ut ett bråk efter att DrDisrespect lärt Astralis grunderna i trashtalk.

Det bryter ut ett bråk efter att DrDisrespect lärt Astralis grunderna i trashtalk. Foto: Astralis/skärmdump


CS:GO-giganterna i Astralis måste bli tuffare i tugget. I en kampanjvideo av de danska dominanterna söker de experthjälp för att lära sig dissa.

klar

Artikellänk är kopierad

De dominerar i CS:GO men när det kommer till att vara rappa i käften ligger de i lä. Astralis är i stället kända för att inte snacka skit om sina motspelare och att agera professionellt. Nu är det slut med det. I en ny reklamkampanj från de nyblivna major-mästarna Astralis tar de hjälp av ett proffs för att skickligare kunna smälla motståndarna på fingrarna även i en kamp med ord.

Deras lärare är dessutom inte vem som helst, utan Twitch-personligheten DrDisrespect. Det är med andra ord upplagt för succé.

I klippet får spelarna träna trashtalk på sina lagkamrater och Lukas ”gla1ve” Rossander drämmer till rejält när han bland annat säger till Emil ”Magisk” Reif att han ”inte ens var bra nog för north”. Något som får hela att bryta ut i ett gräl.

Annons:

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro