ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här fajtas Spider-man på "CS:GO-bron" i nya trailern

Erik Glanell · 15 Jan 2019
Uppdaterad 15 Jan 2019
På den övre bilden till vänster syns CS:GO-kartan Rialto och de andra bilderna är från "Spider-man: Far from home"-trailern.

På den övre bilden till vänster syns CS:GO-kartan Rialto och de andra bilderna är från "Spider-man: Far from home"-trailern. Foto: Sony Pictures, Valve


Under tisdagen släpptes trailern till den nya Spindelmannen-filmen "Spider-man: Far from home". Och alla som spelat wingman i CS:GO kommer känna igen sig.

klar

Artikellänk är kopierad

I teaser-trailern till ”Spider-man: Far from home” kommer många som spelat Wingman-läget i CS:GO att känna igen sig. I ett klipp fajtas nämligen Spindelmannen vid den bro som inspirerat till kartan Rialto. Förlagan heter inte överraskande också just Rialtobron i den så kallade verkligheten.

I fajten man får se i trailern reser sig ett stort vattenmonster ur kanalen och ger Peter Parker en kalldusch under Europa-semestern.

Trailern är också den första där vi får se Jake Gyllenhaal som skurken Mysterio. Han är med andra ord inte Spindelmannens wingman… Men kanske fajtas de ändå via nätet?

Rialtobron är en stor turistattraktion i Venedig och är även den äldsta av de klassiska broarna över den stora kanalen i staden.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro