ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här får Lenny glädjefnatt av Obama

Gustaf Eriksson · 5 Sep 2013
Uppdaterad 5 Sep 2013
Här får Lenny, 25, glädjefnatt av Obama Lenny mötte Obama på E4:an. Det gjorde honom glad, minst sagt.

Här får Lenny, 25, glädjefnatt av Obama Lenny mötte Obama på E4:an. Det gjorde honom glad, minst sagt. Foto: Facebook/Lenny Forssander


Lenny Forssander lyckades ta sig förbi avspärrningarna – och hamnade öga mot öga med Obama. Åtminstone nästan. Mötet, som fångades på film, fick Lenny att vråla av glädje. – Jag blev rätt så fylld av känslor, säger han till Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

"Vi mötte Obama på E4:an!!!! Jävlar!!!" Det har 25-åriga Lenny Forssander skrivit intill en video som la upp på Facebook på onsdagsförmiddagen. I slutet av filmen vrålar en glädjestrålande Lenny: – Där var han, vad häftigt! Vilket jävla entourage!

Däremellan har Lenny och hans kollega mött USA:s president Barack Obama och hans följe på väg in till centrala Stockholm.  – Vi skulle lämna en nyckel vid Globen och tänkte att vi var tvungna att ta chansen att se honom. Det kanske var första och sista chansen i livet. 

Under Obamas färd från Arlanda till centrala Stockholm spärrades delar av E4:an av. Men Lenny lyckades ta sig förbi avspärrningarna.  – Det gick att komma ut från stan och upp på Essingeleden. Då insåg vi att vi skulle möta dem.  – När vi började se polisbilarna gick adrenalinet upp. Sedan väntade vi på helikoptrar, men det kom inga. Vi bara såg Obamas bil, och den är grym. Hela kortegen var häftig att se. 

Lenny tror sig till och med ha fått en skymt av presidenten själv. – Jag tyckte mig faktiskt se människor genom rutorna. Det var jävligt häftigt, men det hörs väl på videon. 

Det går mycket riktigt inte att ta miste på Lennys glädje, och nu sprider sig videon som en löpeld på nätet. När Metro når Lenny på onsdagskvällen har han börjat smälta upplevelsen. – Folk pratar så mycket om Obama. Han är världens mäktigaste man, det känns stort.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro