ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här går apan omkring på Ikea – i kappa och blöja

Gustaf Eriksson · 10 Dec 2012
Uppdaterad 11 Dec 2012
Här går apan omkring på Ikea – i kappa och blöja

Här går apan omkring på Ikea – i kappa och blöja Foto: Youtube


Besökarna på Ikea i Toronto kunde inte tro sina ögon. En apa – klädd i kappa och blöja – strosade runt vid varuhuset. – Jag trodde jag höll på att bli galen, säger en kund. Nu har apan blivit en nätsuccé och fått egna Twitterkonton.

klar

Artikellänk är kopierad

Här är den supersöta apan som fick en och annan att gnugga sig i ögonen vid Ikea i kanadensiska Toronto på söndagen. Apan sågs först till på parkeringen, där den tittade fram bakom bilarna. Det lilla djuret bar en vit mini-kappa och en blöja.  – Det var så otroligt märkligt. Jag trodde att jag höll på att bli galen, säger vittnet Stephanie Yim till CBC News. Enligt Yim verkade inte apan vara rädd, men den skrek då och då.  – Det verkade som att den ropade efter någon

Apan rörde sig från parkeringen i riktning mot varuhusets entrédörrar. Längre hann den dock inte innan personalen omringade den. Det visade sig sedan att apan hade lyckats rymma från en bil på parkeringen. Senare på dagen återförenades apan med sin ägare.

I kanadensisk press skämtas det friskt om Ikea-apan. Hela affären kallas "Monkey business" och tidningarna skriver att apan har "gone bananas" och att den var "monkeying around" på parkeringen. 

Det dröjde heller inte länge innan två Twitter-konton skapades i apans namn. Det första inlägget från ett av dem, IKEAmonkey, löd: "This was inevitable". Efter det har apan bland annat ondgjort sig över att det är svårt att twittra och klia sig på ryggen samtidigt. Den välklädda apan har också skrivit om sina känslor av att vara "way overdressed for this animal shelter." 

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro