ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här går pappan på en sista match med dottern – innan han får dödlig spruta

Emmelie Wallroth · 5 Mar 2015
Uppdaterad 5 Mar 2015
Tillsammans med sin dotter Dina, 7, hyllades Lorenzo Schoonbaert på fotbollsplanen.

Tillsammans med sin dotter Dina, 7, hyllades Lorenzo Schoonbaert på fotbollsplanen. Foto: Youtube/Club Brugge


Innan sjuke Lorenzo Schoonbaert, 41, skulle få den dödliga injektionen ville han uppfylla en sista önskan – att få se sitt fotbollslag vinna en match till.

klar

Artikellänk är kopierad

Lorenzo Schoonbaert, 41 i Belgien, har genomgått 37 operationer de senaste tjugo åren och nu finns det inte längre någonting man kan göra. Läkarna godkände därför hans ansökan om dödshjälp.

Men datumet för när han skulle få den dödliga sprutan sköts upp. Lorenzo ville nämligen hinna få en sista önskan uppfylld – att se sitt favoritlag en sista gång.

– Det här är min största önskan innan jag dör, att se mitt lag vinna en till match, sa han enligt The Mirror, som var först med att rapportera om händelsen.

I söndags var han därför med och hejade på belgiska Club Brugge när de mötte Moeskroen. Tillsammans med den sjuåriga dottern Dina gick han fram på planen innan avspark och hyllades av hela läktaren och av spelarna. Han fick också blåsa i gång matchen med domarens visselpipa.

Och Club Brugge vann till slut matchen med 3-0.

– Jag är obeskrivligt lycklig just nu. Det här blir ett minne för min dotter som hon kommer komma ihåg hela livet, sa Lorenzo Schoonbaert efter matchen, enligt The Mirror.

– Min sista dröm har blivit sann. Jag kan dö i frid nu och kommer fira från himlen.

Dagen efter matchen fick han den dödliga sprutan och somnade in, vilken hans familj ska ha bekräftat på Facebook.

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro