ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här gör Peter Forsberg sin nya comeback

Leif Granlind · 4 Feb 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011
Här i Bjästahallen ska Foppa spela.

Här i Bjästahallen ska Foppa spela.


klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där, André Johansson, 28, lagkapten i division I-gänget KB 65, som ställs mot självaste Peter Forsberg i Ångermanlands DM-final mot Modo i Bjästahallen utanför Örnsköldsvik i kväll.Där rök DM-titeln, eller?– Nja, det ska bli jäkligt roligt. Modo hade ett bra lag redan innan, nu kommer Foppa in som en extra krydda och han är nog inte 100 procent, han vill prova hur han är i olika matchsituationer.

Foppa har – bland annat – två Stanley Cup, två OS-guld och två VM-guld, vad säger du som lagkapten till de yngre killarna inför fighten?–    Att det är bara att gå ut och njuta, de kommer inte att få så många chanser att spela en sådan här match.Det lutar åt fullsatt i Bjästahallen?– Ja, det är inte ofta vi har det, vi brukar ha runt 450 personer, nu blir det fullsatt och 850 i publiken.Kommer ni att trycka till honom lite extra, eller förresten, ni tar det väl lugnt med kungen av Ö-vik?– Ja, haha. Det är inte så att man åker runt och jagar honom precis.

klar

Artikellänk är kopierad

Leif Granlind
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro