ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här grips NHL-löftet rattfull i teletubbies-dräkt

Tomas Lundin · 29 Nov 2012
Uppdaterad 30 Nov 2012
Så här glada var Detroit Red Wings manager Ken Holland (till vänster) när Riley Sheahan draftades 2010. 

Så här glada var Detroit Red Wings manager Ken Holland (till vänster) när Riley Sheahan draftades 2010.  Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Figurerna från den populära barnserien "Teletubbies".
Figurerna från den populära barnserien "Teletubbies".Foto: Scanpix

Vissa menar att hockeymiljonärerna beter sig som barn när de strejkar för högre lön. Riley Sheahan gör inget för att ändra på den bilden. Här grips Detroit Red Wings löfte rattfull – i lila teletubbies-dräkt. 

I slutet av oktober i år stoppade polisen i Grand Rapids, Michigan, en silverfärgad Jeep som körde mot enkelriktat. Ut kliver den 20-årige hockeyspelaren, märkbart berusad. Den lila dräkten med en fyrkantig ruta på magen talar för att han klätt ut sig till Tinky Winky från barnprogrammet Teletubbies.  Allt fångades av polisbilens kamera.

Som att inte rattfyllan var illa nog hade Sheahan använt en 23-årig spelarkollegas körkort, eftersom gränsen för att få dricka i USA är 21. Polisen var däremot inte lika lättlurad och hittade Rileys riktiga körkort i plånboken, skriver sportingnews.com.

Efter att ha vägrat att blåsa fick påläggskalven följa med till stationen, där det konstaterades att nivån var långt över det tillåtna.

Red Wings spelardirektör Ken Holland säger till Detroit Free press att de ska göra vad de kan för att hjälpa Riley Sheahan, men att han kommer att straffas främst genom rätssystemet.

Riley Sheahan var förstaval i draften för Henrik Zetterbergs Detroit Redwings 2010, men spelar numera i farmarlaget Grand Rapids Griffins.Se videon från gripandet nedan

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro