ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här hittar du bästa shoppingen i Malmö

Lilla vardag · 9 Jun 2017
Uppdaterad 9 Jun 2017
På Södra Förstadsgatan hittar man en av de bästa shoppingställena i Malmö.

På Södra Förstadsgatan hittar man en av de bästa shoppingställena i Malmö.


Trots att solen skiner så kan man bli sugen på shopping. Här är Lilla vardags bästa tips i Malmö.

klar

Artikellänk är kopierad

Södergatan

Sommaren i city! När plånboken tillåter och vi är shoppingsugna är det i Malmös citykärna vi rör oss. Hansagallerian har fått sig ett ansiktslyft och under samma tak har några av våra favoritbutiker flyttat in. Shoppingtrötta strosar vi sedan uppåt mot Lilla Torg för en lunch på någon av uteserveringarna.

Mitt Möllan

Som namnet avslöjar, precis i Möllans mitt finns annat än gågatans kedjebutiker. Här hittar du lokal design, vintage, skrädderi och en foodcourt av högsta rang. Här tappar vi gärna bort tiden inne bland Levi’s jeansen hos Beyond Retro för att sedan äta oss ont-i-magen-mätta på en av Scandwich mackor, pommes och himmalagade sås.

Emporia

Det händer ju faktiskt att det regnar, trots det faktum att vi är inne i årets vädermässigt bästa månader. För dessa mer grå dagar finns omkring 230 butiker samlade under samma tak, precis vid Hyllie tågstation. När shoppingen är avklarad kan du smita in om matbutikerna på nedervåningen och fylla på kylskåpet inför helgfrukosten.

Södra Förstadsgatan

Den långa gatan som sträcker sig från Dalaplan ner till Davidshallbron. Och utbudet når lika långt som gatan, här hittar du allt från secondhand, möbelbutiken Mio, Triangelns köpcentrum och Malmös bästa konceptbutiker Ab Småland och Grandpa. 

Davidshall

Torgets som på den gamla goda tiden, runt år 1910 för att vara mer precis, huserade Kockums mekaniska verkstad och gjuteri. Idag erbjuder området istället några av Malmös finaste butiker med personligt, handplockat och genomtänkt utbud. Här hittar du garanterat gåvor att ge till någon du vill skämma bort lite extra, eller så passar du på att skämma bort dig själv!

Malmötips från Lilla Vardag, ett socialt nätverk bestående av instagramkontot @lillavardag och podcasten under samma namn som drivs av Clara Sundelius och Zandra Andersson.

klar

Artikellänk är kopierad

Lilla vardag
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro