ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här hittar du ditt extrajobb på nätet

Elisabeth Nilsson · 21 Maj 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Ludvig Andén och David Johansson hjälper dig att hitta extrajobb. 

Ludvig Andén och David Johansson hjälper dig att hitta extrajobb.  Foto: Maria Nordholm


Här hittar du ditt extrajobb på nätet

klar

Artikellänk är kopierad

För mycket månad kvar i slutet av pengarna? Eller fick du inte det där som­marjobbet du sökte? Lugn, det är inte kört. På Sveriges nya extrajobbs­portal finns jobb.När Ludvig Andén i 17-årsåldern letade extrajobb upptäckte han att det inte fanns något givet ställe att söka på, jobben låg utspridda lite varstans. Han tog saken i egna händer och startade i januari jobba­extra.se tillsammans med David Johansson, 22. – Tanken är att det ska finnas något för alla, en del jobb kräver erfarenhet men långt ifrån alla, säger Ludvig Andén, 21.

Han är själv student vid Uppsala universitet och har lugnande besked till de som inte ordnat sommarjobb.– Bara för att tiden gått ut bland de stora företagen ska man inte ge upp, vi har annonsörer som söker folk under hela sommaren.

Ett extrajobb är också en första väg in på ett företag poängterar Ludvig Andén.– Man ska inte underskatta extrajobb, det kan leda framåt.

klar

Artikellänk är kopierad

Elisabeth Nilsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro