ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här hittar du Göteborgs bästa bruncher

Jesper Lögdahl · 16 Okt 2017
Uppdaterad 16 Okt 2017
Miss Sophies grill är en av ställena som Jesper Lögdahl inte tycker att ni ska missa.

Miss Sophies grill är en av ställena som Jesper Lögdahl inte tycker att ni ska missa. Foto: Miss Sophies grill. Foto: Instagram


Vill du göra rätt i livet så ta en god brunch i helgen. Här får du tips på några av Göteborgs bästa bruncher just nu.

klar

Artikellänk är kopierad

Miss Sophies Grill, Kungsportsavenyn 5.Det här är Gbg:s senaste tillskott på brunchmarknaden som också har sin premiär i morgon lördag. Här finns pata negrakarré, råbiff, sliders och sotad laxsashimi. Här, mitt på avenyn, kan du få den perfekta känslan för att kickstarta lördagen. Antingen går du hit för brunch eller så slinker du in på en Bellini eller en Bloody Mary i samband med lördagens shopping. 275 pix kostar kalaset. Kan ses som prisvärt.

Ritz, Bastionsplatsen 2.Vill man ha en klassisk brunch, lördag eller söndag, med allt från sillbord till Jansons frestelse är Ritz the place to be. Här finns även en vegetarisk buffé och en dignande dessertbuffé. En trotjänare när det gäller brunch. Du får ta upp 245 kronor ur plånkan för att käka här.

Casino Cosmopol, Packhusplatsen 7.Vill du äta amerikanska pannkakor, sleva eggs benedict och samtidigt höra det smattrande ljudet från roulettborden har du kommit rätt. Här är det Las Vegas-felling på maten så ät som Elvis, dock inte lika mycket, och spela bort en slant till desserten. Kostar 245 marker…förlåt, kronor.

Clarion Post, Drottningtorget 10.I restaurang Norda är det kanske ingen sedvanlig hotellfrukost, åtminstone inte på helgen. Här är det brunch med varmrätt, kallskuret och virgin Marys. Gå hit och lek att du är rik och sitter på ett lyxhotell någon annanstans i världen. Blir roligare då. Här pyntar du 315 kronor för käket.

Hagabadet, Haga Östergata 6.Här har vi, under helgerna, en brunch som kan kategoriseras som lite mer hälsosam. Det är ju trots allt ett spa vi hänger på. Inget fancy pancy, men mycket gott och juicerna är grymma. Priset landar på 299 spänn.

Av Jesper Lögdahl, dj & chefredaktör World in Property

klar

Artikellänk är kopierad

Jesper Lögdahl
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro