ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här hittar du Stockholms bästa frukost

Niklas Wennergren · 19 Nov 2017
Uppdaterad 19 Nov 2017

Har du tröttnat på dina vanliga frukostflingor? Ingen fara. I Stockholm är det inga problem att få tag på en bra restaurangfrukost oavsett hur länge du sovit. Här är mina favoriter.

klar

Artikellänk är kopierad

Engelsk frukost för sjusovareGreasy spoon. Här serverar de frukost varje dag – hela dagen. Bland de engelsk-inspirerade godsakerna sticker eggs benedict med bacon ut. Till det passar det bra med färskpressad äppel och ingefära-juice. Och bryggkaffe så klart, där både påtår och tretår ingår. ­

Tjärhovsgatan 19.

Unna dig något sött till frukostCafé sirap. Har både frukost- och brunchpaket men bäst av allt är kanske de amerikanska pannkakorna som man kan få med en lång rad tillbehör. Ibland är man värd en efterrätt till frukost!

Surbrunnsgatan 31 A.

Frukost som du står dig påSthlm brunch club. Ännu ett ställe som kör frukost hela dagen. Väljer du deras engelska frukost står du dig garanterat hela dagen. Har bra veg- och veganalternativ.

Dalagatan 24.

Bra på det mesta – frukost ocksåUrban deli. Man skulle kunna äta alla sina mål­tider på Urban deli och inte bli besviken. Frukosten är inget undantag. Bygg din egen eller välj paketet med två frallor, ägg och yogurt.

Sveavägen 44.

Njut av en långfrukostKaffebar. Köp bryggkaffe på kanna och ät långfrukost. Min favorit från köket är den grillade mackan med chèvre, valnötter och honung, mums! Har en härlig uteservering på soliga dagar.

Bysistorget 4.

klar

Artikellänk är kopierad

Niklas Wennergren
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro