ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här höll de flickan fången

Fredrik Beckman · 10 Nov 2011
Uppdaterad 10 Nov 2011
I förra veckan slog polisen till mot en lägenhet i Göteborg där en 14-årig flicka ska ha hållts fången och blivit utsatt för övergrepp under ett års tid.

I förra veckan slog polisen till mot en lägenhet i Göteborg där en 14-årig flicka ska ha hållts fången och blivit utsatt för övergrepp under ett års tid. Foto: Christina Blom


En 14-årig flicka ska ha utsatts för våldtäkter under ett års tid. Ska ha köpts till 25-åring av dennes föräldrar. Åklagaren mycket förtegen.

klar

Artikellänk är kopierad

Just nu pågår en härva i Göteborg där en underårig flicka ska ha våldtagits under ett år av en 25-årig man. Utredarna är mycket förtegna. – Jag kan inte kommentera någonting, inte bekräfta och inte dementera, säger Thomas Ahlstrand, åklagare på internationella åklagarkammaren i Göteborg. Fyra personer sitter häktade i Göteborg. Det är en 25-årig man, som är misstänkt för våldtäkt mot barn, våldtäkt, människohandel och misshandel. Övergreppen ska ha pågått från september förra året till i onsdags förra veckan, när polis slog till mot mannen som bor i en lägenhet i Göteborg. Samtidigt greps 25-åringens pappa, som även han bor i Göteborg, och hans mamma, som är skriven i Helsingborg. En 59-årig man i Serbien anhölls några dagar senare, han togs till Göteborg och häktades i måndags. Flickan ska ha kommit hit som 14-åring förra året, uppger tidningen GT. Föräldrarna ska ha köpt flickan i Serbiens huvudstad Belgrad och källa till tidningen säger att flickans pappa ska ha fått 1 000 euro för henne. Sonen flyttade till Sverige i april förra året, några månader innan flickan togs hit. Flickan kan ha fyllt 15 år under de 14 månader som övergreppen ska ha pågått här, eftersom misstankarna rör både våldtäkt mot barn och våldtäkt.

klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Beckman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro