ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här kan du luncha gott i Malmö

Aurora Percovich Gutierrez · 15 Feb 2018
Uppdaterad 26 Feb 2018

Februari är i full gång och vi som beklagade oss över hur långt januari var sitter nu och funderar över hur snabbt februari kan gå. I vardagen kan det vara bra att stanna upp och unna sig något lyxigt och Malmö kryllar av goda luncher att pausa arbetsdagen med, här är några tips.

klar

Artikellänk är kopierad

ShamiatBergsgatan 5 & Södra Förstadsgatan 3Restaurang Shamiat startades 2014 och är den första syriska restaurangen i Malmö där det endast serveras syriska rätter. Idag har de två restauranger i stan, Shamiat Fastfood på Bergsgatan och Shamiat Restaurang på Södra Förstadsgatan, och redan hunnit bli en malmöklassisker. Perfekt lunch där många av rätterna är vegetariska.

SaltimportenGrimsbygatan 24, MalmöSaltimporten är fortfarande en av Malmös allra finaste pärlor. Förmodligen är det för att de vill göra världens bästa lunch och har väl i princip gjort det sen de öppnade. Promenaden dit kan kännas lång men det är alltid värt det.

Thap ThimVästergatan 9Thap Thim är fortfarande lite hemlig trots att det är mångas bästa thaimat. Deras specialitet är mat från Isaan som är en smula starkare än andra, mer klassiska thairätter. Men chilistyrkan kan så klart anpassas efter önskemål. Kul info: Rihanna har ätit där!

Pink Head Noodle BarI Malmö Saluhall hittar du utan tvekan stans godaste nudlar. Allting är handgjort på plats och lagas på beställning framför näsan på dig när du väntar. Influenserna är tydligt asiatiska och smakerna går bara att beskriva som underbara.

LoCali
Claesgatan 8LoCali är Malmös första pokérestaurang och finns på Mitt Möllan. De hämtar inspiration från södra Kaliforniens streetfood-kultur. Här hittar man en mix av asiatiska, mexikanska och hawaiianska smaker i en gosig och nyttig bowl.

klar

Artikellänk är kopierad

Aurora Percovich Gutierrez
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro