ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här kan du se fotbolls-VM i Stockholm

Valerie Kaspersen · 29 Maj 2019
Uppdaterad 29 Maj 2019
Här kan du se damerna i jakten på medalj i Frankrike.

Här kan du se damerna i jakten på medalj i Frankrike. Foto: TT/ Unsplash


Snart är det dags för årets fotbollsfest! Om du inte känner för att sitta hemma framför soffan finns det flera sportbarer att hänga på för att se damerna inta Frankrike. Metro har listat sex stycken.

klar

Artikellänk är kopierad

Tolv Stockholm

Arenavägen 69

Tolv kommer under VM, hålla i eventet ”Tjejernas hus”. Tolv kommer att sända alla matcher. Du kommer inte bara kunna följa damernas väg till guld. Eleine Estrella kommer även vara på plats och visa hur du dribblar och trixar som ett riktigt proffs.

Pitcher’s

Mariatorget 1A, Stockholm

Även Pitcher’s kommer att visa damernas fotbolls-VM. Här finns det många skärmar och mycket plats. Men även om lokalen är stor kan det vara ett smart drag att ringa och boka bord om du vill få plats.

Neverland

Söderhallarna 309

Mitt på Medborgarplatsen ligger Neverland. Här kan du njuta av fotbolls-VM samtidigt som du har tillgång till uteserveringen.

Lagerbaren

Götgatan 97

Här visas alla stora sporthändelser, så självklart går det även att se fotbolls-VM här. Lagerbaren har flera stora skärmar, samt två stora projektorer där du kan njuta av Sveriges resa till medalj.

Bryggeriet

Odengatan 60

Bryggeriet kommer att visa samtliga matcher från fotbolls-VM. Oavsett om du vill sitta vid ett bord eller baren kommer du att kunna se damerna representera Sverige. Behöver du en liten paus är det bara att ta ett bord vid uteserveringen.

LÄS MER
De satte publikrekord i en damfotbollsmatch: "Grattis alla"

Ballbreaker

Lindehagensgatan 114

Är det någon i sällskapet som inte är så fotbollsintresserad? Då kanske ett besök på Ballbreaker passar. Här kan du njuta av fotboll samtidigt som du spelar biljard eller bowlar. Eller varför inte testa fotbollssimulatorn?

klar

Artikellänk är kopierad

Valerie Kaspersen
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro