ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här kan du se på OS i Stockholm

Malin Hansson · 1 Aug 2016
Uppdaterad 5 Aug 2016

Foto: Emma Lukins/TT


Trött på soffan? Stockholm vimlar av sportbarer där du kan se de Olympiska spelen. Metro har pratat med personalen på några av dem så du ska veta vad som väntar.

klar

Artikellänk är kopierad

O’Learys – Amerikansk sportbar

Sänder så mycket OS de kan.Arenaslingan 6.

Hur är stämningen?

“Jag är rätt säker på att O’Learys Tolv är världens häftigaste sportbar, jag har letat så gott jag kunnat efter något mäktigare men inte hittat något liknande. Vi har läktare med 78 VIP-säten från Tele2 Arena och jumbotron. Under Sverigematcherna i EM har känslan verkligen blivit som att vara på en arena, det måste upplevas på plats! Speciellt fotboll och handboll under OS kommer bli något utöver det vanliga.”, säger marknadschefen Pär Svensson.

Vad har ni för mat?

“Det är en amerikansk sportbar med god amerikansk mat, burgare, ribs. Själv tycker jag att våra starka chicken wings är helt outstanding.”

Vad ser du fram emot mest under OS?

“Stämningen, glädjen och att vi tar många oväntade medaljer. U21-laget i fotboll tar guld, då jädrar blir det drag!”

Enzos Hornstull – Napolitansk känsla

Hornhuset, Hornstull. Sänder OS med fokus på Sverige och fotboll.

Varför ska man komma till er?

“Vi är ett naturligt tillhåll för sportintresserade, stämningen är avslappnad och mat gjord på enklare bra råvaror är det utmärkande.”, säger driftchefen Jens Ryö.

Vad har ni för mat?

“Enzo är en trattoria, med det menas ett rustikt matställe som man hittar över hela Italien. Hit kommer du för att äta pizza på napolitanskt vis, dricka ett glas tillsammans med vänner. Helt enkelt en bit av vad vi skulle säga är det bästa av Italien.”

Vilken är höjdpunkten på OS?

“Fotbollen och dom klassiska friidrottsgrenarna.”

The Crib by Retro – Burgare och fajitas

Sveavägen 55. Sänder med extra fokus på när just svenskar tävlar.

Varför ska man komma till er?

“Till Retro Bar & Restaurant kommer du för att maten är god, ölen är kall och stämningen alltid på topp.”, säger ägaren Hedro George.

Vad har ni för mat?

"På Retro hittar du en amerikanskinfluerad meny med bland annat kötträtter, fajitas och inte minst våra uppskattade burgare.”

Vilken är höjdpunkten på OS?

“För mig har OS alltid främst varit friidrott, lite simning och kanske firat någon svensk silvermedalj i lerduveskytte. I år ser jag fram emot att följa dam och herrlandslagen i fotboll och handboll.”

The Flying Horse – Brittiskt/amerikanskt

Odengatan 44. Kommer att visa OS utifrån det som efterfrågas.

Varför ska man komma till er?

“Vi har väldigt trevlig personal och utbudet av mat och dryck är stort. Lokalen är väldigt stor och stämningen är trevlig.”, säger barchefen Kevin Mack.

Vad har ni för mat?

“Brittiskt och amerikanskt. Många hamburgare att välja bland, samt fräscha sallader och smårätter för den mindre hungriga. Vi har också veckans rätter som varierar.”

Vilken är höjdpunkten på OS?

“Man hoppas ju att Sverige gör bra ifrån sig för det lockar ju folk men jag tycker alla sporter är lika viktiga och ska följa allt jag hinner se.”

klar

Artikellänk är kopierad

Malin Hansson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro