ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här kan du vänta dig trafikproblem

Caroline Wetterborg · 6 Aug 2012
Uppdaterad 6 Aug 2012
Vägarbetena är avslutade och i dag ska trafiken rulla som vanligt på delar av Essingeleden.

Vägarbetena är avslutade och i dag ska trafiken rulla som vanligt på delar av Essingeleden. Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX


Vägarbetena är avslutade och i dag ska trafiken rulla som vanligt på delar av Essingeleden. Men på andra håll blir det fortsatta störningar.

klar

Artikellänk är kopierad

Vägarbeten på E4/Essingeleden har i sommar ställt till det rejält för Stockholmstrafikanterna och köerna har ringlat långa. Från och med i dag ska det dock rulla på som vanligt mellan Fredhällstunneln och Gröndal, utlovar Trafikverket.

– Allting ska vara borta till måndag morgon, alla körfälten ska vara öppna, säger Johan Sjösten, förvaltningsledare på Trafikverket.

Men på andra håll pågår fortfarande arbeten. Runt Norrtull och på E18/Roslagsvägen får man räkna med fortsatta störningar.

– I området runt Norra station, där de håller på och spränger, där är det lite krångligt trafikmässigt och det skulle kunna bli lite flaskhalsliknande, säger Andreas Högenå, trafikledare på Trafik Stockholm.

Stora vägarbeten genomförs vanligtvis under sommaren. Men i år lär även hösten bjuda på trafikkaos i city när renoveringen av Sergels torg drar igång 1 oktober.

klar

Artikellänk är kopierad

Caroline Wetterborg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro