ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här kastar personalen ner bagage från sex meter

Viktor Ander · 23 Apr 2014
Uppdaterad 23 Apr 2014

Två anställda på flygbolaget Air Canada riskerar att sparkas efter att en video där de ses kasta ner bagage från en sex meter hög plattform publicerats på Youtube.

klar

Artikellänk är kopierad

Videon filmades genom flygplanets fönster av passageraren Dwayne Stewart när han väntade på att få flyga hem från Torontos Pearson International Airport till Vancouver.

– Vi blev så chockade att vi började skratta … det såg komiskt ut, overkligt, sa Dwayne Stewart till CBC News.

Efter att videon – som i skrivande stund har över 1,6 miljoner visningar – blivit känd gick flygbolaget ut och bad om ursäkt på Twitter. Man har också inlett en intern utredning om det inträffade. De två bagagehanterarna har stängts av och riskerar att sparkas efter att utredningen är klar, uppger flygbolaget för CBC News.

”De inblandade anställda har stängts av och informerats om att deras anställningar kan komma att avslutas beroende på vad utredningen visar”, skrev Angela Mah, talesperson för Air Canada, i ett mejl till tidningen. ”Vi ber om ursäkt för den fullständigt oacceptabla hanteringen av våra resenärers baggage.”

klar

Artikellänk är kopierad

Viktor Ander
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro