ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här kastar rånaren ner kvinnan på tågspåret

Gustaf Eriksson · 21 Jan 2013
Uppdaterad 22 Jan 2013
Här kastar rånaren ner kvinnan på tågspåret

Här kastar rånaren ner kvinnan på tågspåret Foto: Skärmdump: NBC10


Rånaren attackerar kvinnan och vräker ned henne på tunnelbanespåret – för att stjäla hennes mobiltelefon. USA har drabbats av ännu ett brutalt vansinnesdåd i tunnelbanan.

klar

Artikellänk är kopierad

En ny skräckvideo från övervakningskameror i en tunnelbana skakar USA. På filmen, som är från Philadelphia, syns en man som överfaller en ensam ung kvinna på en ödslig station. Mannen tar tag i kvinnans kläder, och vräker ned henne på spåren. Sedan försvinner mannen med kvinnans mobiltelefon. 

Det är tv-kanalen NBC10 som släpper den omskakande videon. Stationen rapporterar att en misstänkt man kunde gripas några dagar efter överfallet. Då hade mannen kvinnans mobiltelefon på sig.  Rånoffret kunde ta sig upp från spåret på egen hand, och klarade sig undan med lindigare skador. 

Händelsen är bara den senaste av flera brutala tunnelbanedåd i USA under de senaste månaderna. I slutet av december dog en man i New Yorks tunnelbana efter att han knuffats framför ett tåg. Övervakningskameror fångade en misstänkt kvinna som flydde från platsen. 

Tidigare samma månad puttades en 58-årig man ned på spåret i samma stad efter ett bråk. Mannen kämpade för att komma upp, men hann inte undan innan tunnelbanetåget körde ihjäl honom. En fotograf fångade mannens desperata kamp på bild, och fotot väckte stor ilska över hela USA.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro