ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här rappar han sitt agg mot storstadspolitiken

Fredrik Tideman · 28 Aug 2014
Uppdaterad 28 Aug 2014

Arne Gunnarsson, 67, engagerad i Landsbygdspartiet, ville göra en reklam för partiet som kom från hjärtat. Se hans "bonnarapp" i videon.

klar

Artikellänk är kopierad

Med rader som "bor du på landet eller i någon liten håla, då tillhör du de som staten ej kan tåla" och "allt som är billigt ska importeras, sedan struntar man blankt i hur det produceras", rappar Arne Gunnarsson, 67, från Strömsnäsbruk, ut sitt agg mot storstadspolitiken.

Gunnarsson sitter i styrelsen i Landsbygdspartiet, ett parti som startades strax innan valet 2010 och som nu satsar på att komma in i riksdagen i valet i september.

Den 21 august i la han ut videon på Youtube.

– Det är ett sätt att nå ut i sociala medier, vi har ju inget partistöd och ingen möjlighet att göra stora reklamkampanjer.

Hur länge har övat på texten?

– Ja, den har legat och grott i huvudet några veckor, sedan tränade jag lite på den och jag och frugan försökte spela in den ett antal gånger. I den färdiga videon tappar jag väl tråden några gånger och jag hade velat ha lite musik, men det blev inte bättre än så här.

Arne är ändå nöjd med videon.

– Jag vill att folk ska se att det här är något som görs med hjärtat och inte något kommersiellt och ytligt. Det ska vara lite spontant.

Har du fått några reaktioner på "bonnarappen"?

– Bara positiva reaktioner, om det är någon som reagerat negativt så har de inte sagt något. Men jag har lite dålig koll på hur den har spridits.

Just nu är det drygt 1 600 personer som har sett den på Youtube.

– Ja, men det var kul, då kanske man kan bli lite kändis.

Tror du att videon kommer att locka några väljare?

– Det hoppas jag att den gör. Den förtydligar vårt budskap på ett ganska enkelt sätt.

klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Tideman
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro