ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här rasar lastbilen utför ett stup

Aron Andersson · 3 Apr 2012
Uppdaterad 3 Apr 2012
Ett vittne filmade olyckan som finns att se i helhet hos Helgeland arbeiderblad.

Ett vittne filmade olyckan som finns att se i helhet hos Helgeland arbeiderblad.


Skräckbilderna visar hur lastbilen rasar ut för stupet, och drar bärgningsbilen med sig. Men chauffören överlevde.

klar

Artikellänk är kopierad

Plötsligt hamnar den bärgade lastbilen för nära vägräcket. Sekunder senare rasar den ned för bergssidan. Det otäcka fallet skedde vid norska Leirosen i Nordland under ett bärgningsarbete.

Ett vittne lyckades fånga olyckan med sin kamera och videon kan du se i sin helhet hos norska Helgeland arbeiderblad. Det var i söndags som olyckan inträffade. Det slutade med att lastbil och bärgningsbil hamnade i en älv vid sidan av berget. – Plötsligt svängde lastbilen och körde genom räcket och utför en brant klippa. Lastbilen drog med sig bärgningsbilen och båda fordonen hamnade i älven, säger vittnet Gunn Iren Johnsrud, till tidningen.

I videon kan man se hur bärgningsbilens chaufför lyckas ta sig ur sin bil precis innan den rasar utför klippsidan. Lastbilschauffören överlevde mirakulöst nog fallet men fick föras till sjukhus i närliggande Sandnessjøen. Han vårdas där med allvarliga skador även om läget är stabilt.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro