ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här säger leksaken motherfucker”

Karolina Skoglund · 15 Nov 2014
Uppdaterad 15 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Mamman Maria Brewer blev minst sagt chockad när den leksakskoalabjörn hon köpt till sin treåriga dotter i födelsedagspresent visade vad den gick för. Plötsligt sade den nämligen ”motherfucker”.

Den rasande mamman fruktar nu för att sin treåring kommer att börja svära. – Jag vet inte vad en koalabjörn låter som, men jag trodde inte att en koalabjörn skulle låta så där. Det är olämpligt, säger hon till The Mirror.

Leksaken är mjuk, grå, har stora bruna ögon, ger kramar och ska endast göra gulliga koalaljud. När hon gick tillbaka med den till butiken Smyths, där hon köpt den, kunde personalen enas om att den faktiskt sa ”mutherfucker”.

Butikschefen Graham Moriarty säger till the Mirror: – Vi är inte den typ av företag som kommer att sälja olämpliga produkter. Vi ska därför göra akuta tester av en del av leksakerna för att undersöka saken. Detta kommer att ske utan dröjsmål och så snart vi har ett resultat som vi lovar vi att återkomma.

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro