ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här sätter 95-årige Charles nytt rekord på 200 meter sprint

Linnea Carlén · 10 Mar 2015
Uppdaterad 10 Mar 2015
Bodybuildern och den förre detta tandläkaren sprang 200 på imponerade 55.48 sekunder.

Bodybuildern och den förre detta tandläkaren sprang 200 på imponerade 55.48 sekunder. Foto: Skärmdump BBC och Aldo Gazzaniga / Splash News


"Åldern är bara en siffra", lyder det klassiska ordspråket. Den här 95-åringen är möjligen det levande beviset på att så är fallet.

klar

Artikellänk är kopierad

Charles Eugster med kamrater under roddtävlingen World Rowing Master Regatta i Varese, Italien, 2013.
Charles Eugster med kamrater under roddtävlingen World Rowing Master Regatta i Varese, Italien, 2013.Foto: Aldo Gazzaniga / Splash News

95-årige Charles Eugster visade under den gångna helgen prov på att man inte är äldre än man känner sig, och att siffrorna på en födelsebevis inte behöver diktera villkoren för hur man lever sitt liv.

Under tävlingen British Masters i London satte han ett nytt rekord på 200 meter sprint. Bodybuildern och den förre detta tandläkaren gick i mål på den imponerade tiden 55.48 sekunder, enligt BBC.

Dansande tant knäcker Miley Cyrus – twerkar loss på gatan

Dr Charles Eugster är sedan tidigare en välprofilerad atlet.  Här kan du se klippet, som först sändes i brittiska 5 live Drive den 9 mars:2013 bland annat i roddtävlingen World Rowing Master Regatta i Varese Italien. På sin hemsida poserar, den då 93-årige Charles, i Superman-kalsonger och boxningshandskar. På Facebook följs han av nära 2000 personer.

klar

Artikellänk är kopierad

Linnea Carlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro