ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här sjunger pappan Beatles för sin son – bara timmar innan han dör

Emmelie Wallroth · 13 Nov 2014
Uppdaterad 13 Nov 2014

Foto: Youtube/Picco Memorial


klar

Artikellänk är kopierad

Lennon skulle födas den 22 februari. I stället kom han till världen redan den 8 november – och hans mamma dog vid förlossningen.

När Lennon föddes 16 veckor för tidigt i Kalifornien i USA dog hans mamma av komplikationerna från den tidiga förlossningen.  

Pojken vårdades på sjukhuset i tre dagar tills hans lilla kropp inte orkade längre.

”Det är med tungt hjärta jag skriver det här. Min lille kämpe, Lennon James Picco, somnade i går kväll in i sin pappas armar. Han var omgiven av familj, vänner, de bästa läkare, sköterskor och sjukhuspersonal i världen”, skrev pappa Chris på Facebook efter att sonen dött.

Han skriver att han är tacksam för de få dagar de fick tillsammans.

”Hans mamma skulle ha varit så lycklig över att se och hålla honom, röra honom, bada honom och sjunga för honom – vilket jag har haft möjligheten att göra”.

För en dag innan den lilla pojken dog valde hans pappa Chris att sitta vid kuvösen och sjunga ”Blackbird” med The  Beatles för sin son. Klippet har lagts upp på Youtube och blivit omskrivet i flera utländska medier

Familjen har startat en minnesfond för att försöka täcka kostnaderna för sjukvården. 

Ett barn växer vanligtvis i magen under mellan 37 och 42 veckor innan det föds. I dag kan ett barn som föds redan i vecka 22 överleva. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro