ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här skjuter rånaren Konsumkassörskan – tvingar henne krypa till kassan

Aron Andersson · 27 Nov 2014
Uppdaterad 27 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Polisens bilder visar hur rånaren jagar kassörskan. Sedan skjuter han henne, och tvingar henne att krypa till kassan. ”Något av det värsta vi sett”, säger polisen till Aftonbladet.

​ Den 25 november rånades en Coop Konsum-butik i Kärrtorp i södra Stockholm. En maskerad rånare sprang in i butiken med en pistol i handen. Nu har polisen släppt bilder till Aftonbladets Brottscentralen där händelseförloppet tydligt fångats på video.

– Vi vill verkligen ha tag på de inblandade i det här vansinnesdådet och om man vet någonting ska man absolut kontakta oss, säger Daniel Löfgren, chef för polisens enhet för grova brott i Stockholm, till tidningen.

Klippet visar hur den maskerade mannen först springer in i butiken och riktar sitt vapen mot kassörskan. Kunderna börjar då springa i panik och kassörskan försöker fly. Mannen följer efter henne och en bit in butiken skjuter han henne. Skottet träffar i baken.

Sekunderna senare tvingar rånaren kassörskan att krypa tillbaka till kassan. Eftersom hon inte lyckas få ut några pengar flyr han så småningom platsen tillsammans med en kumpan som väntar utanför butiken på moped.

Den 18-årige kassörskan vårdas på sjukhus men enligt uppgift har hon klarat sig förhållandevis bra, skriver Aftonbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro