ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här slår torsdagstjuven till

David Baas · 23 Nov 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

BROTT. En rånare i skånska Billesholm har slagit till mot samma bank två gånger och alltid på torsdagar. I dag kan han slå till igen.Det första rånet skedde torsdagen den 12 oktober vid lunchtid då mannen klampade in på Föreningssparbanken, numera Swedbank, i Billesholm.Iförd en motorcykelhjälm hoppade han bakom kassan och roffade åt sig en påse med pengar. Det är oklart vilken summa rånaren kom över.Efter rånet flydde han på en stulen motorcykel som senare hittades övergiven på en idrottsplats alldeles i närheten.

En månad senare behövde rånaren påfyllning i kassan.Torsdagen den 9 november har han åter tagit på sig motorcykelhjälmen och stormar in på samma bank i Billesholm.Precis som vid det första rånet tog han sig in bakom kassan och flydde sedan på en stulen motorcykel.Mannen, som är i 25–35-årsåldern, söks nu av polisen. Han är mellan 180 och 185 centimeter lång och pratar rikssvenska.

klar

Artikellänk är kopierad

David Baas
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro