ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här söker familjen efter Sarah på båten

Anders Göransson · 28 Nov 2012
Uppdaterad 28 Nov 2012
I går letade Sarahs familj, tillsammans med Missing People och polisen, igenom färjan där hon försvann under natten mot måndagen.

I går letade Sarahs familj, tillsammans med Missing People och polisen, igenom färjan där hon försvann under natten mot måndagen. Foto: Urban Brådhe


Oron över vad som hänt 22-åriga Sarah Lagerström växer. I går letade familjen med hjälp av Missing People och polisen igenom Finlandsfärjan Birka Paradise, där hon senast sågs – men utan resultat.

klar

Artikellänk är kopierad

Bilder från en övervakningskamera ombord visar hur Sarah går ut på däck för att röka. Det var vid 04-tiden natten till i måndags. Vad som hände sedan är okänt.

– Hon försvinner ur bilden, och sedan dyker hon inte upp mer. Vi har sökt igenom båten med hundar men inte hittat något. Hon är som uppslukad, säger Jessicka Kangasniemi, ordförande för Missing People.

Det var strax före 18 i söndags som Sarah och pojkvännen gick på färjan i Stockholm för en kryssning till Mariehamn på Åland. Enligt pojkvännen träffade de först ett sällskap på tre personer, och sedan anslöt ytterligare två. Festandet fortsatte i en hytt där Sarah ska ha hamnat i en dispyt med en av männen. 

Hon ska sedan ha gått ut för att röka, medan pojkvännen gick till hytten och somnade. När han vaknade började han först själv söka efter henne, och slog sedan larm till personalen. Men Sarah var borta.

Enligt citypolisen misstänks för närvarande inget brott, utan det utreds som ett försvinnande. Men Sarahs mamma säger till Aftonbladet.se att hon inte skulle hålla sig undan frivilligt.

Efter ytterligare en tur till Mariehamn lade Birka Paradise till vid Stadsgårdskajen i Stockholm klockan 16 i går. Då var Sarahs familj på plats, tillsammans med polispersonal och fyra personer ur Missing Peoples ledningsgrupp i Stockholm, som hade med sig två hundar.

Men sökandet var alltså resultatlöst. 

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro