ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här ställs hon inför juryn

Amina Benali · 16 Feb 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011
Molly Dahl-Lundell 16 år, går första året på sam-teaterlinen på Östra Reals gymnasium. I juryn sitter från vänster Tobias Ekman General Manager, Eva Ottosson Attitude Manager och Bengt Klasson Senior Adviser. Sammanlagt var det 156 föranmälda men det var många som droppade in efteråt. Totalt kom 180 personer för att visa upp sig.

Molly Dahl-Lundell 16 år, går första året på sam-teaterlinen på Östra Reals gymnasium. I juryn sitter från vänster Tobias Ekman General Manager, Eva Ottosson Attitude Manager och Bengt Klasson Senior Adviser. Sammanlagt var det 156 föranmälda men det var många som droppade in efteråt. Totalt kom 180 personer för att visa upp sig. Foto: Lotta Imberg


klar

Artikellänk är kopierad

Tuffa tider på arbets-marknaden lockar många sökanden. Metro har besökt ett företag som rekryterar på ett annorlunda sätt.47 nya fasta medarbetare blev resultatet när Clarion Hotel Sign rekryterade med hjälp av en talangjakt. Det gav mersmak och nu har de gjort det igen.

Metro var på plas när det var audition. 16-åriga Molly Dahl-Lundell var en av de sökande.– Jag tycker att det gick bra. Det är ett bra sätt att anställa på och jag som är 16 är skulle aldrig annars få komma på intervju.

Tobias Ekman är general manager och med i företagets idoljury.– Vi vill ha flera som kommer på en gång och ge alla en chans. Vi vill inte döma människor efter namn som det tyvärr lätt blir när man läser CV:n.

Ekman tycker också att det är svårt att läsa sig till människors kvalitet. Därför är det effektivare att göra på det här sättet.– Vi är rättvisa för att vi inte missar någon, vi blir pricksäkra, säger han.

Clarion Hotel Sign söker extrapersonal som ska sticka ut och våga vara sig själva. Den positiva energin är mycket viktig, enligt Tobias Ekman.

– Vi söker personer med personlighet. Vi tittar på ansiktsutryck och kroppsspråk.

klar

Artikellänk är kopierad

Amina Benali
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro