ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här står Sarah Palins son på familjens hund – djurvänner rasar

Emma Björkman · 3 Jan 2015
Uppdaterad 3 Jan 2015
Bilden till vänster har fått djurvänner att rasa.

Bilden till vänster har fått djurvänner att rasa. Foto: Facebook.com/sarahpalin / Polaris Images / All Over Press


klar

Artikellänk är kopierad

Den amerikanska republikanska politikern Sarah Palin har hamnat i blåsväder efter att hon lagt upp en bild på Facebook som visar hur hennes son står på ryggen på familjens labrador. 

För att nå upp till diskbänken ställde sig Sarah Palins sexårige son Trig, som har Downs syndrom, på ryggen på familjens labrador. Sarah Palin, 50, som var republikanernas kandidat till posten som vicepresident i valet 2008, har lagt upp bilder som visar hur sonen använder hunden som en pall i ett inlägg på Facebook. "Låt oss 2015 förvandla varje stötesten till en språngbräda på vägen framåt. Trig påminde mig just om det. Han, fast besluten att hjälpa till med disken med en omedveten mamma som inte märkte hans tecken för "upp!", hindrades av mig och en lat hund. Så han gjorde sin egen språngbräda", skriver Sarah Palin i inlägget.  Hennes post har fått över 64 000 gilla-markeringar och över 20 000 kommentarer. "Du ska aldrig stå på en hunds ryggrad. Den är ömtålig. Din son är för tung och för gammal för att göra något sådant här", "Det här är ett av de värsta inläggen jag någonsin sett! Att kliva på ett djur och kalla det för en språngbräda? Verkligen? Fanns det ingen stol i närheten?", "Inte bra, du borde lära dtt barn att respektera djur" och "Kommer din son göra så här när han är 15, 18? Lär din son att respektera ett djurs kropp! Du borde veta bättre, det här är inte okej", är några av kommentarerna från Facebookanvändare som tar avstånd från Sarah Palins sons tilltag.  Andra följare försvarar sonen: "Trig är en jättebra problemlösare. Och till alla er "hatare" därute som sprider ert gift... Det här är en liten pojke med sin hund som inte gör något fel!", "Hunden har uppenbarligen stora möjligheter att flytta på sig. Jag är säker på att Sarah inte kommer att tillåta att det här blir en vana", och "Hunden mår bra, de ligger på och kliver över varandra utan att bry sig", skriver andra i kommentarsfältet. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro