ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här stoppar modiga butiksanställde en pågående kidnappning

Aron Andersson · 13 Nov 2015
Uppdaterad 14 Nov 2015
Efter att ha räddat kvinnan från den misstänkte gärningsmannen erbjuder Manveer Komer, som jobbar på macken, henne en flaska vatten.

Efter att ha räddat kvinnan från den misstänkte gärningsmannen erbjuder Manveer Komer, som jobbar på macken, henne en flaska vatten. Foto: ABC News


Misstänkte gärningsmannen stal kvinnans bil och tog henne med sig. Men i en bensinmack fattade en anställd misstanke – och ställde sig mellan kvinnan och mannen.

klar

Artikellänk är kopierad

När kvinnan och den misstänkte gärningsmannen steg in på bensinmacken i Philadelphia blev den anställde, Manveer Komer, genast misstänksam. Han såg på dem att de inte hörde ihop, rapporterar ABC News.

– Jag tittade. Detta är inte en pojkvän, inte en flickvän, säger Komer till kanalen.

►LÄS MER: Riktig superhjälte fångad av kamera

Hans magkänsla visade sig stämma. Enligt polisen misstänks mannen ha stulit kvinnans bil och tvingat henne följa med tidigare på onsdagsmorgonen. Han använde hennes kort för att betala i butiken. Och när de två var på väg att lämna butiken gick Manveer Komer fram från sin plats bakom disken, och ställde sig mellan mannen och kvinnan i dörröppningen. En övervakningsvideo visar händelseförloppet.

Komer berättar för tv-kanalen vad han säger till kvinnan.

– Du ställer dig bakom min rygg. Jag hjälper dig. Inga problem.

Han konfronterar samtidigt mannen som då stoppar ner i handen i fickan, som om han hade ett vapen där, rapporterar ABC News. Men sedan vänder och kör iväg med kvinnans bil.

Dessutom satte han då på kvinnans mobiltelefon, vilket gjorde att polisen kunde hitta bilen och gripa mannen.

►LÄS MER: Kameran fångade två känguruers vilda slagsmål i villakvarter

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro