ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här stoppar polisen bråket med dans – hyllas av Obama

Alva Forsberg Fierro · 30 Okt 2015
Uppdaterad 30 Okt 2015

En polis i Washington, USA, ingrep för att stoppa ett bråk mellan tonåringar. Men i stället för att ta till batongen utmanade hon dem i en danstävling. Nu gör videon succé på nätet.

klar

Artikellänk är kopierad

När polisen ryckte ut för att stoppa oroligheter mellan en grupp ungdomar, satte 17-åriga Aaliyah Taylor plötsligt på låten ”Whip/ Nae Nae” och började dansa framför polisen. Då hakade en av de kvinnliga poliserna på och utmanade tonåringen i en ”dance-battle”. 

– Istället för att slåss försökte hon vända på det och göra något roligt. Jag förväntade mig inte att en polis kunde vara så cool. Det finns flera bra poliser, säger Aaliyah till Washington Post.

►LÄS MER: Den här polisen har lyssnat för mycket på Taylor Swift

Danstävlingen som pågick i flera minuter har spridits och hyllats på nätet. Till och med USA:s president Barack Obama har gett polisen beröm för sin insats.

På Twitter skrev han: ”Vem visste att polisarbete kan innefatta Nae Nae? Bra exempel på poliser som har kul samtidigt som de håller oss säkra”.

►LÄS MER: Här skakar killarna i The Fooo loss – i episkt twerk-battle

klar

Artikellänk är kopierad

Alva Forsberg Fierro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro