ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Här svarar Blizzard på era Hearthstone-frågor

Simon Krona · 8 Nov 2018
Uppdaterad 8 Nov 2018

Vad händer med tournament mode? Kommer vi nånsin få möta en murloc istället för en worthy opponent”? Och vad är grejen med den nya expansionen? Metro esport har samlat in svenska Hearthstone-communityns frågor och fört dem vidare till Blizzard.

klar

Artikellänk är kopierad

Inför Blizzcon i Anaheim har Metro Esport samlat in frågor från svenska Hearthstone-communityn. Nu svarar Blizzard. Här är ett urval av frågorna – och svar från Liv Breeden, game designer, och Seyil Yoon, lead server engineer på Blizzards Hearthstone-team.

Simon: Hur kommer loas och spirits förändra spelet?

Seyil Yoon: Bakom Rastakhan’s Rumble är att vi har de här djurgudarna som kallas för loas. De kommer att vara legendary minions – en för varje klass. Spirits är rare förkroppsliganden av loas. Eftersom att de är rare kan du ha två av dem i varje deck. Spirits kommer att vara kort du kan bygga decks kring. Eftersom att de har stealth under en runda kommer du förhoppningsvis kunna använda de under två rundor. Vi hoppas att spelarna kommer att kunna bygga intressanta decks och utnyttja de här samverkanseffekterna, säger Seyil Yoon.

Liam: Hur mycket Bwonsamdi-banter kommer att finnas i spelet?

Liv Breeden: Det kommer att finnas hyfsat mycket av det. Vi har spelat in flera voice lines. Hans röst är ju så himla bra, eller hur?

Reporter: Kan du ge oss ett smakprov?

Liv Breeden: Jag kan inte ens komma i närheten av den där rösten. Den är sååå smooth.

Niclas: Har ni några planer på spellägen med fler än två spelare? Ett 2vs2-läge hade vart coolt!

Seyil YoonNej det har vi inte. Men vi har gjort intressanta grejer som till exempel en tavern brawl där man istället för att slåss mot varandra samarbetar mot en boss i mitten.

LÄS MER
Hearthstone-designern om hur sinnessjuka idéerna blir till kort

Viktor: Kommer Dragon priest att få någon kärlek?

Liv Breeden: Den här expansionen handlar om dinosaurier och troll. Så dragon priest får ingen kärlek den här gången, men förhoppningsvis i framtiden.

Viktor: Tournament mode???

Seyil Yoon: Tournament mode var en grej vi hade jobbat på ett bra tag, men nyligen har vi sagt att vi ska lägga det på is tills vi har kommit fram till exakt vad vi vill ha ut från något som kallas tournament mode. En av fällorna vi gick in i var att lansera det här väldigt tidigt i processen. Det som händer då är att förväntningarna på det och vår bild av det börjar glida ifrån varandra. Till slut insåg vi att vi behövde ta ett steg tillbaka, hur smärtsamt det än var. Men vi har inte ställt in det, utan bara lagt det på is.

Fler frågor och svar får du i klippet ovan.

klar

Artikellänk är kopierad

Simon Krona
Simon Krona
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro