ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här syns Persbrandt som Tårtgeneralen: "Tvillingsjälarna"

Hugo Ewald · 6 Jun 2017
Uppdaterad 8 Jun 2017
Lika som bär?

Lika som bär? Foto: Fredrik Wikingsson/Instagram


Den 22 maj meddelade Robert Gustafsson att han hoppar av filmatiseringen av Filip och Fredrik-boken "Tårtgeneralen". Istället kom Mikael Persbrandt att ta över rollen som "Hasse P". På Instagram har nu Fredrik Wikingsson lagt upp en bild där Persbrandt syns i rollen.

klar

Artikellänk är kopierad

Den 22 maj meddelade att skådespelaren Robert Gustafsson att han hoppar av huvudrollen i filmatiseringen av boken Tårtgeneralen, skriven av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

”Då filmmanus inte nått upp till en tillfredställande nivå har Robert Gustafsson nu valt att tacka nej till produktionen och till att gestalta huvudrollen som ‘Hasse P'”, skrev Gustafssons manager då i ett pressmeddelande, rapporterar Expressen.

Istället blir det Mikael Persbrandt som kommer att gestalta rollen som Hasse P, någonting både Filip Hammar och Fredrik Wikingsson verkar nöjda med.

”Mikael Persbrandt har hela tiden varit vårt förstaval. Vi var i kontakt med honom redan för tre år sen. Men vi insåg snabbt att han var alldeles för upptagen med andra projekt, och att han inte skulle bli tillgänglig på flera år. Men nu har vi löst detta”, sa Filip Hammar i ett pressmeddelande från SF Studios i samband med Persbrandt-rekryteringen.

Nu går det äntligen att se hur Persbrandt faktiskt ser ut i rollen. På Instagram publicerade nämligen Fredrik Wikingsson under tisdagen en bild där Filip Hammar syns tillsammans med en utklädd Persbrandt.

”Tvillingstjälarna. [sic] SATAN så roligt vi har! #tårtgeneralen”, skriver Wikingsson på Instagram.

Tårtgeneralen har planerad premiär 2017.

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro