ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här tar katten Lurlene hand om pitbullvalpen Noland

Tina Sayed Nestius · 20 Jun 2013
Uppdaterad 20 Jun 2013

Den en dag gamla pitbullvalpen lämnades på djurskyddscentret, men adopterades snart av katten Lurlene, som tar lika bra hand om honom som hennes fyra nyfödda kattungar.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Scanpix

Endast en dag gammal lämnades pitbullvalpen på Clevelands djurskyddscenter Animal Protective League, där man fruktade att valpen inte skulle överleva. Men katten Lurlenes moderskänslor sträckte sig över djurgränserna och nu får Noland dela säng- och matplats med kattungarna Rivette, Espa, Zixi och Tallydab.

– En så ung valp utan mamma har väldigt liten chans att klara sig, säger Sharon Harvey på djurskyddscentret till tv-kanalen Newsnet5.

– Lurlene älskar honom – det är så gulligt, säger Sharon Harvey.

Noland tillbringar nio timmar om dagen med Lurlene och hans nya syskon, och de äter och sover tillsammans. Eftersom han är större än kattungarna får han även flaskmjölk, utöver Lurlenes mjölk. På nätterna går han hem med någon av de anställda på djurskyddscentret, som kan både flaskmata honom och vakta honom över natten.

– Vi måste verkligen vara försiktig med Noland, han kommer att vara hos oss ett bra tag, säger Sharon Harvey till tv-kanalen.

Kattens egna ungar trivs med sitt styvsyskon.2
Kattens egna ungar trivs med sitt styvsyskon.2
klar

Artikellänk är kopierad

Tina Sayed Nestius
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro