ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hårdtränar inför SM i paintball

Per Eklund · 1 Nov 2011
Uppdaterad 1 Nov 2011
På Malmö Paintball Arena tränas det för fullt inför årets sista SM-deltävling i paintball i Köpenhamn.

På Malmö Paintball Arena tränas det för fullt inför årets sista SM-deltävling i paintball i Köpenhamn. Foto: Kinga Lezanska Sjölin


Malmölag tränar för fullt inför paintball-SM i november. Det är en riktig kick att spela”

klar

Artikellänk är kopierad

Adrenalinet sprutar i takt med att kulorna spottas ut i 90 m/s och smattrar mot luftkuddshindren. På Malmö Paintball Arena tränas det för fullt inför årets sista SM-deltävling i paintball i Köpenhamn i början av november. – Det är en riktig kick att spela och det känns som att kliva in mitt i en gladiatorring, säger Sasa Kovacevic som var med och grundade Malmö Paintball Arena 2009. Han är dessutom medlem i ett av de fyra lag från arenan som ska åka till Köpenhamn. Grenen de tävlar i kallas speedball. Där möts man 5 mot 5 på en rektangular spelplan där det gäller att ta sig till motståndarens kortsida så fort som möjligt. Blir man träffad är man ute.   – Det behövs både teknik och snabbhet men framför allt en bra taktik, säger Sasa Kovacevic. Totalt kommer ett 60-tal lag, uppdelade på tre divisioner, att kämpa om mästartiteln.

klar

Artikellänk är kopierad

Per Eklund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro