ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Häxan Rosie siar om 2009

Anneli Wikström · 2 Jan 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Häxan Rosie Björkman, även känd som Jolanda den tredje.
Häxan Rosie Björkman, även känd som Jolanda den tredje.Foto: SCANPIX

Gifter sig Victoria och Daniel Westling under 2009? Lägger Foppa skridskorna på hyllan? Vem vinner Melodifestivalen? Rikshäxan Rosie Björkman, tillika professor i häxkonst, har svaren på frågorna vi alla undrar över. Hon har tittat djupt i sina tarotkort.

Foto: SCANPIX

Kommer Victoria och Daniel Westling att gifta sig under 2009?

Rosie: Ja, jag tror att de slår till i år. Victoria är nog sugen på barn.

Foto: SCANPIX

Vem vinner Melodifestivalen?

Rosie: Det blir nog en ung kille i år, ung och relativt oerfaren, men väldigt charmig. Kanske Måns.

Foto: SCANPIX

Kommer Charlotte Perelli och Nicola att bli ett par igen?

Rosie: Om han kliver fram och visar att han bryr sig, så är det möjligt. Annars glider de längre ifrån varandra.

Foto: SCANPIX

Kommer Carolina Gynning att träffa kärleken under 2009?

Rosie: Världen öppnar sig för henne. Hon får både kärlekskortet, segerkortet och bägarkungen/hjärterkung. En man av utländsk härkomst, antagligen också i showbiz. Lite äldre, lite klokare. Solen lyser över henne. Ett expansivt år ligger framför henne, kanske hon till och med gifter sig, impulsiv och spontan som hon är.

Foto: SCANPIX

Kommer Linda Rosing att träffa den rätta i sitt dejtingprogram?

Rosie: Hennes val kommer nog att falla på en ytlig skitstövel, tyvärr, deras relation kommer inte att hålla året ut. Den gode pojkvännen kommer nog att kunna finnas med i kulisserna, bli bortvald, men kliva fram vid ett senare tillfälle, och då kan hon bli 'lycklig'.

Foto: SCANPIX

Kommer Brad och Angelina att skaffa fler barn under 2009?

Rosie: De tar nog time-out från att skaffa fler barn det här året. Hon har ett stort hjärta och ett starkt engagemang, man kan inte annat än beundra henne för hennes världsamvete. De kommer nog att  ägna sig åt att finansiera byggen av barnhem lite varstans och se till att fler barn får både hem och skola. Brad håller henne om ryggen och stöttar henne i vått och torrt.

Foto: SCANPIX

Gör Michael Jackson comeback under året?

Rosie: När han klarar att kanalisera alla sina känslor, sin frustration och sitt ursinne, så kommer han att skriva den vackraste sången han någonsin klämt ur sig, men jag tvivlar på att han klarar det det här året, men vi har nog inte hört sista sången från honom ännu. Hans karriär kommer nog att kunna slå ut i full blom igen innan alltför lång tid. Fast först måste han nog landa in i ett nytt boende, och det kan ta sin tid.

Foto: SCANPIX

Kommer Sverige att ta sig till fotbolls-VM?

Rosie: Det känns som om luften har gått ur det svenska laget, och det ska till radikala förändringar innan de tar sig tillbaks till världstoppen, ny tränare nya spelare, det tar nog tid innan de har hittat den perfekta lagandan som de än gång hade. Om ett par, tre år har vi nog ett väl ihop-arbetat lag igen som har den rätta formen för att återigen bli världsledande.

Foto: SCANPIX

Kommer Foppa att sluta med hockeyn?

Rosie: Ett kapitel i hans liv håller på att avslutas, och ett nytt ska börja skrivas. Kanske han ska bli pappa? Sluta med hockeyn kommer han nog inte att göra, däremot ändra arbetsuppgifter så småningom, bli tränare till exempel.

Foto: SCANPIX

Kommer Zlatans Inter att vinna Champions league?

Rosie: Det blir nog en hård kamp, stort drama. Hur mycket hans fru än tar ansvar för hemmet, så är det en hel del  jobb med två små barn, och det kan hända att hans motivation inte är på topp. Seg start, sedan kämpa, men det kanske inte räcker hela vägen fram till första plats.

Foto: SCANPIX

Vänder finanskrisen under 2009?

Rosie: Den kommer nog att fördjupas dessvärre. Men på sitt sätt är det också positivt, för kvinnliga värden kommer att öka bland befolkningen. Moder Jords resurser är ändliga, som vi alla blir mer medvetna om. Ordet ekonomi kommer från grekiskan, och betyder hushållning med resurser, från början hette det o-ekonomi, o:et stod för begränsade (resurser), men o:et föll bort, och det tvingas vi inse nu. Se Zeitgeist - The Movie, sök på google.

Foto: SCANPIX

Hur blir vädret i sommar?

Rosie: Först citerar jag Pippi Långstrump: ' Det är tur att vi har väder, säger hon till Prusiluskan, vad skulle vi annars prata om.' Och sedan citerar jag Tomas Ledin: Sommaren är kort, det mesta regnar bort... , men då kan man hitta på andra kreativa sysselsättningar än att ligga och steka i solen. I augusti ser det ut att bli en hel del sol.

Foto: SCANPIX

Kommer Lindsay Lohan och Samantha Ronson att gifta sig?

Rosie: Det ser ut som om de har haft sitt lilla roliga tillsammans. Lindsay kommer nog att bli intensivt uppvaktad av en något äldre, mogen man som sätter hennes hjärta i brand, och som kommer att få henne att lysa mer än någonsin tidigare.

Foto: SCANPIX

Får Sanna Kallur sin revansch i VM i Berlin?

Rosie: Om hon över huvud taget kommer till Berlin, så ser jag en arbetsseger i så fall. Sedan är det nog dags att satsa på moderskap och kärlek istället.

Foto: SCANPIX

Vilken oväntad kändis får barn i år?

Rosie: Tobbe trollkarl kan nog trolla fram en av Sveriges sötaste bebisar ur hatten i år.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro