ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hej snäla Tåmten ...

Urban Brådhe · 8 Dec 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Björn Blomberg postar sitt brev till tomten. Alla brev med adress kommer att få svar.

Björn Blomberg postar sitt brev till tomten. Alla brev med adress kommer att få svar.


klar

Artikellänk är kopierad

Brev, teckningar och önskelistor. Så här års vill tusentals barn framföra hälsningar till tomten. De skickas till ­Tomte­boda.– Vi har redan tagit emot tusentals brev till tomten. Bara i dag har det kommit flera lådor, säger Anette Eriksson, julansvarig på Postens huvudterminal i Tomteboda.

Hon har hand om breven som ska vidarebefordras till tomten. Alla barn som skickat med sin adress får svar.– Han får många teckningar. Många barn som har flyttat sedan förra året ritar kartor för att han ska hitta till dem, säger Anette Eriksson.

"Jag tror på dej Tomten"

Brev från förra julen ur boken ”Barnens brev till tomten”:

Minna, 8 årJag vill järna ha din autograf? Men om du inte kan den så måste du inte. Jag önskar mig bökerna Lasse-Majas dekdetiv-mysteriet och kanin godis till min kanin som hetter Mango & Lego. Hur monga Tomtemisar har du?    Jag tror på dej tomten.Axel, 12 årHej Tomten!Håpas du inte är för stressad inför julen. För om du inte är stressad så har vi någonting gemensamt. Här är några frågor som jag undrar över:    Hur kan du bygga en radiostyrd bil utan utbildning? Jag tror på gud men inte på dig…tycker du jag ska sluta tro på gud och börja tro på dig i stället? Förra året när du var hos oss varför hade du gummiband runt öronen då? Och nu till det sista hur julen komer? Hur kan den bara komma? Hur kan den bara komma så där?   Det var mina frågor… Hejdå Jultomten! Håpas vi ses snart puss och kram skumbanan!   PS. Jag älskar Juleskum. DS

klar

Artikellänk är kopierad

Urban Brådhe
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro