ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hel familj misstänks för övergrepp på barn

TT · 16 Nov 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Amerikansk polis har avslöjat en fruktansvärd historia om övergrepp och sexuellt våld inom en familj i delstaten Missouri.Utan att grannar och vänner anade någonting misstänks den nu 77-årige Burrell Mohler och hans söner ha arrangerat sexuella ritualer som omfattade både våldtäkt och andra sexuella övergrepp mot familjeöverhuvudets barnbarn.

Enligt polisen har det bland annat hållits fejkade bröllop mellan femåriga småflickor och deras fäder och farbröder. När ”bröllopet” genomförts har barnen förts till hönsgården på Mohlers bondgård för att där ”fullborda äktenskapet”. Barnen ska också ha tvingats ha sex med en schäferhund.Övergreppen ska, enligt vad de nu vuxna offren berättat för polisen, ha skett under en period i slutet av 1980-talet och mitten av 1990-talet.

Under de många åren av våld försökte offren påkalla omvärldens uppmärksamhet om vad som försiggick på Burrell Mohlers bondgård genom att skriva ner redogörelser om vad de utsattes för papperslappar och sedan lägga dessa lappar i glasburkar som de grävde ner runt om på bondgården. Men ingen hörde – eller snarare upptäckte – barnens rop på hjälp.Det är först nu som polisen har börjat undersöka och gräva runt om efter bevis på gården. ttI veckan som gick greps Burrell Mohler, och hans söner Burrell Jr, 53, Roland, 47, Jared, 48 och David, 52.

Även Burrell Mohlers bror, 72-åriga Darrel, har gripits i veckan.Den fasansfulla historien började uppdagas i augusti i år då en 26-årig kvinna steg in på polisstationen i staden Missouristaden Lexington och började berätta om farfadern, faderns och farbroderns övergrepp. Från början ska polisen ha förhållit sig mycket skeptisk till kvinnans uppgifter, men när det efter flera intervjuer visade sig att fler vittnen stödde kvinnans historia insåg man att hon talade sanning. Den 26-åriga kvinnans fyra systrar och en bror samarbetar nu också med polisen.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro