ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Hela båten skakade och det blev panik"

TT · 23 Jul 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Ulrika Bond, en av passagerarna på färjan, var på väg till Nynäshamn med en kompis när färjan krockade:– Det var väldigt dimmigt. Kaptenen tutade några gånger sedan bara small det och allt skakade. Plattor i taket rasade och fönsterrutorna gick sönder på nedre däck. Det blev panik, man vet inte vad som hände, säger hon.Enligt Ulrika Bond är hela styrbordsidan på färjan intryckt. Efter ett tag kunde alla passagerare kliva av färjan.–Vi står utanför terminalen och väntar på våra väskor. Man tror inte att det är sant. Man tror inte att man krocka med en Gotlandsbåt.

Ronny Carlsson står 50 meter från färjorna och berättar att den ena färjan har blivit ordentligt intryckt i den del där passagerarna brukar sitta.- Om någon satt där måste de ha blivit skadade av glas och skräp som flög omkring.Ronny Carlsson skulle ha tagit färjan till Gotland strax efter klockan 12.- Vi har inte fått någon information. Det kommer att bli kaos för hela Gotlandstrafiken om två båtar är utslagna, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro